Campionatul National de Slalom Paralel

Parteneri CNSPR

Feed

 

Calendar 2022

Data Locatie Organizator
14.05 Sibiu Badiu Racing
11.06 Sibiu Pro Drive Sibiu
02.07 Sura Mare CSA Motorsport
23.07 Sura Mare CSA Motorsport
20.08 Sura Mare CSA Motorsport
24.09 Sibiu  

 

We have 9 guests and no members online

Campionatul National de Slalom Paralel al Romaniei debuteaza in date de 30 aprilie 2011 pe poligonul auto din cartierul Strand.

Cursele de slalom paralel din campionatul 2011 in numar de 6 etape vor avea loc la Sibiu in perioada 30 aprilie -  22 octombrie. Organizatorii isi propun o crestere a calitati curselor organizate in orasul nostru. Poligonul auto din Strand va functia incepand din acest sub numele de Funpark, fapt care implica o schimbare la nivel de management a locatiei. Sibiul este un punct important in lumea sporturilor cu motor atat din punct de vedere al evenimentelor cat si al iubitorilor acestui sport. Funpark va functiona sub un concept nou, modern care doreste sa ofere conditii optime atat pentru participanti cat si pentru spectatori. 30 aprilie marcheaza prima etapa a Campionatului National de Slalom Paralel al Romaniei, dar si primul eveniment organizata sub egida Funpark. Pro Drive Sibiu si Funpark anunta prezenta unor piloti cu renume in lumea automobilistica din Romania precum si participarea unor concurenti de peste hotare. Citroen C2R2, Peugeot 206, Audi 80, Golf II, Opel Kadett, etc sunt doar cateva modele care se vor prezenta la start.

Evenimentul auto din 30 aprilie 2011 este organizat cu sprijinul Primariei Sibiu prin Casa de Cultura a Municipiului, Schuster&Co

Copyright © 2014-2022 www.slalomparalel.rallymax.ro

Toate drepturile rezervate.