Campionatul National de Slalom Paralel

Parteneri CNSPR

Feed

 

Calendar 2022

Data Locatie Organizator
14.05 Sibiu  Badiu Racing
11.06 Sibiu  Pro Drive Sibiu
02.07 Sura Mare  
23.07 Sura Mare  
20.08 Sibiu  
24.09 Bucuresti  

 

We have 14 guests and no members online

Lupii tineri ai slalomului paralel s-au impus si in aceasta etapa

Desfasurat sub organizarea ACS Pro Drive Sibiu, cea de-a doua etapa de CNSP de sambata 02.06.2018 a “debutat” înca de vineri  seara, cand s-a deschis parcul de service (trasat si numerotat), aflat sub paza, care isi astepta primii competitori.

Pista a fost bine pregatita si vremea buna a fost un atu suplimentar la reusita etapei.

Cererile de inscriere, transmise din timp, online, au facut ca sa nu se depaseasca perioada de verificare documente, efectuarea verificarii tehnice si incheierea validarii inscrierilor, astfel ca intre ora 9 si 9:50 (sedinta cu piloti) in parcul de service se socializa in fata unui suc sau cafea. Concentrat si plin de emotii era tata Nelu Rogoz, la care masina de concurs a fiului Bogdanel, facuse, cu o seara inainte, niste surprise neplacute si neasteptate. Intr-un colt mai retras, in echipament complet de copilot, tacuta dar avida de a "inregistra" tot ce se discuta, Florentina, la a doua prezenta la curse, hotarata, mai mult ca oricand, sa nu se mai desprinda de pe locul din dreapta din masina de concurs a sotului ei Ciprian Luca. Veteranul gentleman Romeo Medan, recunoscut si dupa palaria alba purtata, este asistat si incurajat de de un grup de prieteni la care s-a adaugat si vocalul Dumitru Serban.

La competitie a fost prezent din partea Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, un prieten devotat, in persoana Vicepresedintelui FRAS, Catalin Nicolaescu.

Cu o prezenta de 19 piloti inscrisi la start etapa a avut un numar de 6 tineri piloti (cu varstele cuprinse intre 12 si 24 ani), intre primii 10 piloti clasati la Open.

In clasamentul Open pilotul CNRD Razvan Trisnevschi, pe Mitsubishi Evo 9 a oferit, prin evolutiile lui, un spectacol deosebit de apreciat. Acesta a fost urmat in clasament de o “haita” de trei tineri lupi cu varste cuprinse intre 24 si 17 ani (Danut Budai, Bogdan Rogoz si Cristi Tudose), a caror disputele au fost deosebit de aprige.

Trei din cei patru competitori ai clasei juniori (tineri cu varsta cuprinsa intre 12 si 18 ani, adica Alex Cazacu, Mario Calugarita si Paul Popa) au reusit sa ocupe, la final, locurile 6, 9 si 10 in Clasamentul Open.

Podiumul final are urmatoarea configuratie:

 - Locul   I … Paul Popa de 17 ani si la doar a treia prezenta in Campionat.

- Locul  II … Mario Cristian Calugarit

- Locul III … Alexandru Cazacu de doar 12 ani si la doar a treia prezenta in Campionat.

 Podiumul la clasa 2 seniori a avut pe cei trei “tineri lupi” mai sus mentionati:

 - Locul   I …… Danut Budai

- Locul  II ….. Bogdan Rogoz

- Locul III ….. Costi Tudoase si locul 4 in Clasamentul Open

 Clasa 3:

- Locul   I … Paul Silaghi

- Locul  II … George Marinescu

- Locul III … Eugen Grigorescu

 Clasa 4:

- Locul   I ….. Razvan Trisnevsch

- Locul  II ….. Romeo Medan

- Locul III ….. Ciprian Luca

 Clasa Buggy:

- Locul   I …… Tiberiu Lambescu

- Locul  II ….. Vasile Seban

- Locul III ….. Cristian Dunavatu

 Clasament Open:

- Locul   I …… Razvan Trisnevschi

- Locul  II …… Danut Budai

- Locul III …... Bogdan Rogoz

Transmisia live pe Facebook a fost asigurata si de data asta de catre prietenul nostru, si al slalomului paralel, Mircea Dragan.

 

Organizator

Copyright © 2014-2022 www.slalomparalel.rallymax.ro

Toate drepturile rezervate.