Campionatul National de Slalom Paralel

Parteneri CNSPR

Feed

 

Calendar 2022

Data Locatie Organizator
14.05 Sibiu  Badiu Racing
11.06 Sibiu  Pro Drive Sibiu
02.07 Sura Mare  
23.07 Sura Mare  
20.08 Sibiu  
24.09 Bucuresti  

 

We have 15 guests and no members online

Etapa care a definitivat toate Clasamentele anuale si a stabilit Campionii

Decalata de la Calendarul Competitional anual de pe luna octombrie pe duminica 03.11.2019 datorita participarii sportivilor la un evantai de competitii diferite (CNRD, Rally 2, CNVC2, Time Atack, Autoslalom) etapa a avut ca Organizator acelasi club, ACS Pro Drive Sibiu, singurul implicat in organizarea acestui Campionat (Director Organizatoric Dan Niristeanu, impreuna cu Sorin Tirnovean si Dan Grunca), iar ca Sponsor pe Auto Leo Service. Pe lista de start si-au anuntat participarea 30 de piloti, toti pretendentii la castigarea podiumurilor anuale fiind obligati, prin natura punctajului acordat, sa participle la toate etapele.

O vreme neasteptat de buna a contribuit si ea la desfasurarea cu succes a etapei, iar in parcul de service erau prezenti in dimineata cursei, pentru incurajarea competitiorilor, si alti piloti (Sebi Barbu alaturi de fratele sau Alexandru, prezent la Clasa nelicentiati, Bogdan Iancu, Alin Troanca si altii). Din partea federatiei a fost prezent nelipsitul Vicepresedinte Catalin Nicolaescu, dar si Stana Mihai alias Pixi. O prezenta neasteptata/deosebita a constituit-o binecunoscuta creatoare de moda Adina Buzatu, sportiva legitimata FRAS si paticipanta in competititie la clasa 2, din partea echipei lui Vali Porcisteanu.

Anul acesta clasa juniorilor (tineri sub 18 ani) a avut la start, in totalitate 9 piloti, din care 7 au fost prezenti la startul acestei etapa. Pentru podiumul anual se luptau Paul Popa (interest de ocuparea unui loc fruntas si in Clasamentul Open), Matei Ghiban din echipa lui Vali Porcisteanu si Alexandru Cazacu, care anul acesta s-a impartit, participand in trei campionate in care urca pe podiumul anual (CNVC2, Time Atack si Slalom Paralel), si a carui absenta la etapa de Slalom anterioara l-a obligat sa concureze mai mult la conservarea pozitiei 3 de pe podiumul anual. Tot la aceasta clasa nu putem sa nu evidentiem si prestatia altor doi juniori de viitor. Este vorba de Stefan Garleanu, ocupant ala locului 4 la clasa si David Marcu (sprijinit de Ciprian Solomon).

- Locul I … Paul Popa si locul 5 in Clasamentul Open

- Locul II … Matei Ghiban si locul 6 in Clasamentul Open

- Locul III … David Marcu si locul 12 in Clasamentul Open

Clasa 2 seniori este si cea care are cei mai multi ocupanti ai podiumului anual la Open. Danut Budai, Regele (incoronat inca din anii anteriori) acestui Campionat, a facut si el o cursa mai mult conservare, cucerind doar la clasa locul I si trei la Open. Clasament final clasa 2:

- Locul I …. Danut Budai ……… si locul 3 la Open

- Locul II …. Bogdan Rogoz ….. si locul 2 la Open

- Locul III …. Razvan Baciu …….. si locul 8 la Open

La clasa 4 singurul perdant a fost Ioan Rogoz (probleme mecanice la masina), care a fost obligat sa predea locul 3 final anual la Open, fiului sau Bogdan. Bogdan. Cristian Leu a revenit in forta la aceasta etapa castigand atat clasa cat si Openul.

- Locul I …… Cristian Leu ……..… si locul I la Open

- Locul II …… Alexandru Bodi ….. si locul 15 la Open

- Locul III ….. Sorin Jurca ………….. si locul 16 la Open

In paralel cu clasele mai sus mentionate s-a desfasurat si un clasament al nelicentiatilor, unde am inregidtrat doua surprize de  proportii:

- Alica/Alexandru Barbu (schior de performanta si reprezentantul Romaniei la Olimpiada de schi), care a ocupat locul I la clasa si un loc III neoficial la Open pe un Suzuki de Cupa si

- Bogdan Mutu, un tanar inginer IT-ist, inzestrat cu un calm de nordic, deosebit de talentat, care a ocupat locul II la clasa lui si locul 7 intr-un clasament Open neoficial. De remarcat este prietenia stabilita intre el si pilotul licentiat Razvan Baciu, care s-a oferit sa imparta masina lui de curse cu Bogdan, dar si remarca acestuia: “Razvan a mers mai incet incercand sa menajeze masina pentru ca eu sa pot termina cursa” …. FELICITARI !!

Clasamentul Open:

- Locul I ………. Cristian Leu

- Locul II ………. Bogdan Rogoz

- Locul III ………. Danut Budai

Copyright © 2014-2022 www.slalomparalel.rallymax.ro

Toate drepturile rezervate.