Campionatul National de Slalom Paralel

Parteneri CNSPR

Feed

 

Calendar 2023

Data Locatie Organizator
29.04 Sura Mare Badiu Racing
13.05 Sibiu  
01.07 Sibiu  
19.08 Sura Mare  
16.09 Sura Mare  
07.10 Sura Mare  

We have 16 guests and no members online

Etapa cu desfasurare fulger, chiar daca la start au fost prezenti 29 de piloti. Precedata de o perioada cu vreme ploioasa care risca chiar buna desfasurare a competitiei, vremea buna din ultimele zile si pista profesionist pregatita de Sebi Barbu au contribuit decisiv la reusita deosebita a acestei etape. Desfasurata sub organizarea ACS Pro Drive Sibiu, Director Organizatoric dr. ing. Sorin Tirnovean si Director Sportiv Andy Morariu, in baza Permisului de Organizare Nr. 42 din 21.05.2021, si cu sprijinul ACS Motorsport Sibiu, etapa a fost precedata vineri 21.05.2021, ora 18:00, de Festivitatea de Premiere Anuala 2020, la care a venit in sprijin acelasi ACS Motorsport Sibiu. Sansa de a avea pe colegul Rares Florescu (capo di tutti capi si in CNR si CNVC) in fruntea echipei de arbitraj/cronometraj, cat si sistemul imbunatatit de cronometraj, a facut ca etapa sa aiba o desfasurare fulger, cu rezultate afisate live pe rallycontrol si liste si clasamente pe un grup whatsapp. La buna desfasurarea a etapei a contribuit decisive si echipa tehnica constituita din dr. ing Sorin Tirnovean si ing. Dan Grunca, ambii cu pregatire tehnica in domeniu auto, si nu in ultimul rand serviciul de tractare asigurat de Ady Service. Daca am mentionat meritul celui care a dat sansa unei desfasurari fulger a etapei trebuie sa aducem laude si intregului lot de piloti participant care nu au inregistrat nici un eveniment deosebit/nedorit pe traseu. Din cei 29 de piloti inscrisi la start am avut bucuria sa avem 13 juniori (cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani), care si-au impartit, in mod egal cu seniorii, primele locuri in Clasamentul Open si 4 prezente feminine, incluse intr-un Clasament Open Femina, la care tanara junioare de doar 16 ani, Anamaria Gustoi, a facut legea.

Clasament junior:

- Locul I ……… Andrei Duna

- Locul II ………David Marcu

- Locul III …….. Alexandru Cazacu care a inregistrat acest rezultat deosebit, in ciuda faptului ca a parcurs ultimele trei manse de concurs cu garniture de chiulasa arsa.

Clasa 1:

- Locul I ………….. Alexandru Brescan

- Locul II …………… Mihai Alexandrescu

- Locul III ………….. Ciprian Ana cu doua prezente feminine: Patricia Sarbu-Marculet si Angela Mondoca, specializata pana acuma la probele de indemanare pe asfalt.

Clasa 2:

- Locul I …………. Paul Popa

- Locul II …………. Uturas Robert

- Locul III …………. Stefan Draghici

Clasa 4:

- Locul I ………….. Ion Dorin Fazekas

- Locul II ………….. Viorel Jinga

- Locul III ………….. Mihai Basca

In Clasamentul Open marea surpriza a fost juniorul de nici 15 ani, Andrei Duna, care cu un motor de 1400 cmc curat si un parcurs perfect in cele patru manse de concurs, s-a clasat pe locul 2 Open, la doar 3,44 secunde in spatele castigatorului absolut, Paul Popa.

- Locul I …………… Paul Popa

- Locul II …………… Andrei Duna

- Locul III …………… David Marcu care a concurat de data asta pe mai performantul Suzuki de Cupa.

Clasamentul Open Femina:

- Locul I …………. Anamaria Gustoi

- Locul II …………. Patricia Sarbu-Marculet

- Locul III …………. Apalaghiei Atanasia

Concluzie:

De remarcat:

- parcursul tanarului pilot junior sibian Stefan Garleanu, de mai multi ani prezent in campionat, care a inregistrat si mansa sub 2 minute, dar pe care motorul de Renault Clio l-a tradat de mai multe ori in manse,

- parcursul de vulpoi batrani/cu experienta a echipei venite de la Alba (Ion Dorin Fazekas si Mihai Basca, cu motoare sub 2000cmc ) care au asteptat abandonul favoritului pentru a ocupa treptele 1 si 3 ale podiumului la clasa 4.

- prima prezenta a unui junior de doar 12 ani (Eduard Arthur Bogati) pe un VW Lupo de 1000 cmc, care a avut un parcurs deosebit de curat si sigur, cu timpi imbunatatiti de la o mansa la alta.

Copyright © 2014-2022 www.slalomparalel.rallymax.ro

Toate drepturile rezervate.