Campionatul National de Slalom Paralel

Parteneri CNSPR

Feed

 

Calendar 2022

Data Locatie Organizator
14.05 Sibiu Badiu Racing
11.06 Sibiu Pro Drive Sibiu
02.07 Sura Mare CSA Motorsport
23.07 Sura Mare CSA Motorsport
20.08 Sura Mare CSA Motorsport
24.09 Sibiu  

 

We have 17 guests and no members online

Etapa in care majoritatea participantilor au fost juniori

Cu un numar total de de participant de 27 piloti inscrisi, din care 14 juniori, cea de-a doua etapa de CNSP de duminica 11.07.2021, a fost organizata de ACS Motorsport Sibiu (Director Organizatoric: George Parcalaboiu si Director Sportiv Andy Morariu).

Singura lipsa notabila din clasamentele finale a fost a juniorului Andrei Duna (cutie viteze distrusa in mansa 2 de concurs), dar remarcam prestatia altui junior, Bogdan Duma (locul 2 la clasa junior si locul 5 in Clasamentul Open), care la prima prezenta la etapele de CNSP s-a implicat direct in lupta de la varf. Primul dintre junior a fost David Marcu, care a avut o prestatie deosebita si a ocupat valorosul loc second la Open. Ultima treapta a podiumului a fost ocupata la junior de Alexandru Cazacu, ocupant al locului 4 in Clasamentul Open, la mai putin de o zecime de secunda diferenta de locul III a lui Costi Tudose.

Remarcam cu aceasta ocazie si prezenta unui tanar pilot junior italian, Matteo Bernini, care sub indrumarea experimentatului Marco Tempestini, aflat in dreapta juniorului, la prima prezenta in campionat a ocupat al noulea loc din cei 14 juniori prezenti la start.

Clasamentul Femina a avut pe primul loc pe junioarea Anamaria Gustoi (locul 16 in clasamentul Open), iar pe locul III pe Patricia Sarbu-Marculet (locul 25 in Clasamentul Open). Paul Popa a avut placerea de a se delecta la aceasta etapa (ocupand si locul I in Clasamentul Open) , concurand pe mai performantul Renault Clio V Rally 5, in dublura cu Mihai Dumitrescu (locul 6 in Clasamentul Open).

La clasa I a castigat Alexandru Brescan iar la clasa 2, in lipsa lui Paul Popa, a castigat locul I Costi Tudose.

Copyright © 2014-2022 www.slalomparalel.rallymax.ro

Toate drepturile rezervate.