Campionatul National de Slalom Paralel

Parteneri CNSPR

Feed

 

Calendar 2022

Data Locatie Organizator
14.05 Sibiu  
04.06 Bucuresti  
02.07 Sura Mare

 

23.07 Sura Mare

 

20.08 Sibiu  
24.09 Bucuresti  

 

We have 15 guests and no members online

Prima etapa a Campionatului National de Slalom Parale editia 2015

din cadrul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv

 debuteaza sambata 16.05.2015

Sambata 16.05.2015 incepand cu ora 10 pe pista de slalom din spatele bazei Pompierul din Sibiu (vis a vis de stadionul Vointa/Strand) debuteaza sub organizarea Clubului Sportiv Pro Drive Sibiu (Director Organizatoric Dan Grunca) noua editie 2015 a Campionatului National de Slalom Paralel automobilism.

Asteptata cu interes de catre sportivii piloti, cat si de fanii slalomului, etapa se anunta interesanta si prin noua disputa din cadrul Cupei Scolilor de Pilotaj la care multiplul campion absolut la raliu Vali Porcisteanu prin Scoala lui de Pilotaj (Vali Porcisteanu Driving School) isi angreneaza in lupta noul sau elev pilot Gheorghe Alexandru.

Veti avea ocazia sa urmariti in disputa perechilor pe castigatorii clasamentului Open de anul trecut Mihai Plesa si Dan Albut. Spre regretul nostru, sibianul Mihai Manuil, ocupant al locului 2  anul trecut, lipseste de aceasta data. Ca o prezenta neasteptata se anunta multiplul campion al juniorilor de anii trecuti, Radu David care va concura in dublura, pe fosta sa masina, impreuna cu Andrei Mitre.

Juniorii (sub 18 ani) Andrei Mitre si Norbert Maior vor fi capul de afis la clasa lor.                    

Din  pacate nici sibianul George Bunea, care a pierdut la limita titul de campion anul trecut, nu isi anunta participarea de aceasta data.

Sunteti asteptati cu totii la aceasta etapa interesanta, destinata in primul rand tinerei generatii.

Si-au anuntat pana acuma prezenta:

Andrei Mitre, Norbert Maior, Radu David, Marcu George, Alexandru Gheorghe, Daniel Dirinea, Mihai Plesa, Dan Albut, Paul Silaghi, Marius Baltateanu, Radu Tatar, Dan Niristeanu, 

06.05.2015 ora 08:50

Danut Budai spera sa fie si el prezent la etapa dupa ce incheie cu bine etapa de CNR de la Arad de la acest sfarsit de saptamana. Ii uram mult succes !!

06.05.2015 ora 11:00. Isi anunta intentia de participare si Florin Molea prin clubul lui Vali Porcisteanu (pe fosta masina a lui Bogdan Rogoz).

Veti fi tinuti la curent cu urmatoarele intentii de participare.

Copyright © 2014-2022 www.slalomparalel.rallymax.ro

Toate drepturile rezervate.