Campionatul National de Slalom Paralel

Parteneri CNSPR

Feed

 

Calendar 2022

Data Locatie Organizator
14.05 Sibiu  Badiu Racing
11.06 Sibiu  Pro Drive Sibiu
02.07 Sura Mare  
23.07 Sura Mare  
20.08 Sibiu  
24.09 Bucuresti  

 

We have 16 guests and no members online

La ultima etapa de CNSP din 24.10.2015 de sub organizarea Motorhome Cluj Napoca isi anunta participarea cel putin 5 junior. 

In primul rand trebuie sa mentionam pe "veteranii" juniori George Bunea si Andrei Mitre, alaturi de care este posibil sa fie si David Tarta. Apoi pe noii veniti Rares Dranca, Loentin si Natalia Iocsik si nu in ultimul rand pe Domokos Sandor. 

Si pentru ca lui Marco Tempestini personal nu i-a fost niciodata indiferent  acest Campionat, ci a urmarit adesea din umbra desfasurarea lui, a avut timp si azi, in timpul imbarcarii in avion, sa ne transmita cateva pareri.

Despre tanara Iocsak Natlia a spus scurt:  "o stiu, daca este fata aia cu Honda roz (are si un frate care participa)". ESTE FOARTE OK, MERGE CA  SI DAVID TARTA ACUM UN AN, UN AN SI JUMATATE ! 

Iata ce spune pe Facebook despre ea, tatal lui David Tarta, Ioan Tarta: “…este una dintre cele mai talentate printese. FELICITARI Nataliei si parintilor!!! Pe cand alte fetite de varsta ei se joaca cu papusi, ea imblanzeste zecile de cai putere de sub capota masini ei, un Honda Civic. Siii...... are doar 12 anisori. FELICITARI si multa bafta la Sibiu. Ma bucur ca mai sunt locuri unde si juniorii pot gusta din farmecul motosportului chia si de la varsta de 12 ani".

Copyright © 2014-2022 www.slalomparalel.rallymax.ro

Toate drepturile rezervate.