Campionatul National de Slalom Paralel

Parteneri CNSPR

Feed

 

Calendar 2023

Data Locatie Organizator
29.04 Sura Mare Badiu Racing
13.05 Sibiu  
01.07 Sibiu  
19.08 Sura Mare  
16.09 Sura Mare  
07.10 Sura Mare  

We have 10 guests and no members online

Stiri 2013

Incheiem anul 2013 privind spre 2014...

In acest sens, lansam tuturor o invitatie pentru propuneri de imbunatatire a Campionatului National de Slalom Paralel al Romaniei pentru anul 2014. Propunerile se pot referi la regulamentul general actual, la modul de desfasurare a campionatului, la modul de pregatire al terenului, la orice aspect care in anul 2013 a fost mai putin bun, dar si la aspecte care au functionat bine si merita continuate pe viitor. Avand in vedere ca nu dispunem de un forum pe acest site, dezbaterea va avea loc pe pagina oficiala a CNSPR de pe Facebook. Dorim sa initiem acest proces din timp, undeva pana la finele lunii Ianuarie 2014 cand vom stabili o data la care sa ne adunam cu totii (piloti, arbitrii, fani, sponsori, media) pentru a analiza propunerile facute, pentru a stabili calendarul competitional, cat si alte aspecte tehnico-organizatorice necesare bunei desfasurari a Campionatului National de Slalom Paralel al Romaniei in anul 2014.

 

In numele echipei media,

Paul Silaghi

Avem deosebita placere de a va anunta si invita, sambata 02.11.2013, la un ultim "antrenament" din acest an ce se va desfasura pe terenul de slalom paralel din Sibiu. Evenimentul se doreste un corolar al sezonului 2013, sezon lipsit de evenimente majore, atat pentru piloti, mecanici, sponsori cat si spectatori. Evenimentul se va desfasura intre orele 10 si 14 si poate fi un bun prilej pentru spectatori sa schimbe o impresie cu favoritii sai, si nu numai... Am stabilit pentru piloti o taxa generica de 75 lei pentru acest eveniment, suma care va fi folosita pentru pregatirea terenului de competitie pentru iarna care vine. Dealtfel, va pot informa (si acest lucru se vede deja) ca a fost imprastiat material pietros in principalele puncte nevralgice ale traseului pentru a imbunatati rezistenta terenului la stresul masinilor de competitie. Acest proces va continua si dupa terminarea rally show-ului programat pe 23.11.2013.

Dupa terminarea evenimentului, va invitam la o discutie intre prieteni care se va desfasura la filigoria de langa teren, presarata cu o pizza si/sau o bere cu/fara alcool. :) Desigur cu contributia fiecaruia in parte...

Speram intr-un numar cat mai mare de prieteni, si va rugam sa raspinditi acest mesaj catre cat mai multi prieteni ai dumneavoastra!

Va multumim anticipat pentru ajutor si prezenta!

Cu stima,

Paul Silaghi, in numele echipei media 2013

Echipa Napoca Rally Academi va fi prezenta la etapa de maine in frunte cu Marco, Simone si Mattia Tempestini .Fanii vor avea ocazia sa-i felicite pe primii doi membri ai familiei pentru titlurile castigate in CNRD 2013 si sa urmareasca evolutia mezinului familiei Mattia. Tot maine se vor stabili si ultimii doi castigatori ai cursurilor de pilotaj oferite de NRA, cu ocazia festivitatii de premiere.

Si inca o informatie de ultima ora !! Cu ocazia Sibiu Rallyshow-ului  2013, de la sfarsitul lui noiembrie, pilotii Marco si Simone Tempestinii vor oferii doua premii fanilor (cate o mansa in  postura de copilot in timpul Rallyshow-ului Sibiu 2013).Sunteti asteptati sa participati la concursul care va desemna castigatorii.

 Sambata 12.10.2013 este programata sa se desfasoare, pe unica pista de acest gen, existenta in tara, la Sibiu, ultima etapa a Campionatului National de Slalom Paralel din cadrul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Programata initial sa se desfasoare sub organizarea CS Scorpion Rally Team ca reprogramare a primei etape din 20.04.2013, aceasta a fost preluata de catre CS Pro Drive Sibiu in data de 26.09.2013.

Pe pista din spatele bazei Pompierul puteti urmari dispute spectaculoase, juniorii fiind cei care  vor desfasura cele mai aprige manse. In urma abandonului lui Radu David la etapa din 07.09.2013, cat si a neprezentarii acestuia la etapa din 21.09.2013 disputa in Clasamentul Open este deja transata in favoarea juniorului Danut Budai, acesta ducand titlul de campion national absolut la Hunedoara. Si la clasa juniorilor, pentru prima data in istoria slalomului paralel, titlul are cele mai mari sanse sa urmeze aceiasi cale. Facem aceasta remarca deoarece acest titlu a fost castigat intre 2009 si 2012 de sibienii Octavian Tirnovean si Radu David. Interesanta va fi si lupta pentru celelalte trepte ale podiumului unde sibianul Bogdan Rogoz poate teoretic sa castige si titlul national, dar are 99% asigurat titlul de vicecampion national. Pentru ultima treapta a podiumului se vor lupta juniorii David Tarta si George Bunea (acesta din urma avand dezavantajul ca a lipsit de la prima etapa). Seniorii din toata tara vor completa si ei spectacolul sportiv, un argument in plus ca sa nu lipsiti sambata 12.10.2013, incepand cu ora 10:30, de la aceasta etapa.

Copyright © 2014-2022 www.slalomparalel.rallymax.ro

Toate drepturile rezervate.