Campionatul National de Slalom Paralel

Parteneri CNSPR

Feed

 

Calendar 2023

Data Locatie Organizator
29.04 Sura Mare Badiu Racing
13.05 Sibiu  
01.07 Sibiu  
19.08 Sura Mare  
16.09 Sura Mare  
07.10 Sura Mare  

We have 13 guests and no members online

Stiri 2014

Dupa cum va informam mai demult comunitatea slalomului paralel isi sarbatoreste si ea castigatorii diferitelor clase in cadrul Galei Campionilor FRAS 2014 de sambata 13.12.2014 de la Cazinoul din Sinaia. Vor urca pe podiumul anual de premiere din cadrul FRAS pilotii juniori:

Vlad Briscan, George Bunea, David Tarta,

cat si pilotii seniori:

Mihai Plesa, Mihai Manuil, Dan Albut, Bogdan Rogoz, Daniel Dirinea si Dan Niristeanu.

Acestia vor incerca sa aduca cu aceasta ocazie o pata de culoare / sprijin pentru o noua generatie de tineri, si nu numai, care s-au impicat/ au sprijinit dupa puterile lor slalomul paralel. Astfel ca pilotii mai sus mentionati vor lua alaturi de ei pe podiumul de premiere cate un astfel de fan / sustinator / copilot. Ne bucure mult ca astfel ei reusesc in acest fel sa-si imparta bucuria realizarilor lor cu ceilalti. Lista acestori copremianti ramane sa v-o prezentam dupa Gala.

Info si pe: www.autorally.ro

Stimati colegi de la Slalom Paralel, participanti la Gala Campionilor 2014 sustinuta de FRAS la Sinaia.

Venim cu o propunere care a fost deja discutata in cercuri private. Avand in vedere scopul/menirea acestui campionat, cel de pepiniere a unor tinere talente/fani/suporteri, venim cu urmatoarea propunere (avand ca exemplu si cel oferit in fotbal ): prezenta pe podium, alaturi de cei premiati, a unui astfel de tanar fan, suporter, sustinator sau copilot in 2014. Si-au manifestat disponibilitatea aproape toti cei prezenti la Gala din partea Slalomului Paralel. Poate reusim sa le redactam/inmanam si cate o diploma. Organizatorul Galei (FRAS) accepta propunerea. Alte discutii/propuneri pe facebook, Campionatul de Slalom Paralel. 

29.11.2014 ora 10:50 

Anexez omagiul/recunostinta unuia dintre Campionii Nationali prezenti la Gala adresat celui/celei cu care va urca pe podium ... << a fost cel mai mare sustinator din toate punctele de vedere si ar merita sa fie pe podium in aceiasi masura ca si mine! Daca nu era ( ..) poate nu ajungeam la final de campionat >> .....  FRUMOASE CUVINTE !!  si felicitari lor (NU NOMINALIZAM PERSOANA PENTRU CA NU AM CERUT ACCEPTUL).

29.11.2014 ora 20:30

Nu se accepta / include intre << fan / suporter / copilot >> niciun pilot din cadrul CNSP.

 

 

ACS Pro Drive Sibiu efectueaza ultimele pregatiri pentru etapa de incheiere a sezonului competitional al Campionatului National de Slalom Paralel al Romaniei din 25.10.2014. Terenul a fost pregatit/indreptat exact cu o zi inaintea declansarii ploii abundente de ieri, vineri 17.10.2014.

Regulamentul Particular al etapei urmeaza a fi publicat aici in acest sfarsit de saptamana, iar de Federatia Romana de Automobilism Sportiv luni dimineata.

Prognoza meteo  cu zile fara ploaie, anuntata pentru saptamana viitoare, este si ea incurajatoare.

Concurentii cat si spectatorii sunt asteptati in numar cat mai mare.

Vom revenii cu informatii de ultima ora in perioada urmatoare.

Comisia Nationala de Slalom Paralel:

Dan Niristeanu

Dan Grunca

Sorin Tirnovean

 

 

25.10.2014 ora 18:00

Primele rezultate de la ultima etapa de CNSP dispuata azi 25.10.2014 si influienta lor asupra rezultatelor anuale le puteti urmarii pe Rallymax.ro.

Sansa/loteria jocului a facut, se pare, ca principalul actor neparticipant, Manu Mihail, sa-si pastreze titlul la clasa.

DETALII : prezenta a doar 4 competitori la clasa 2 a facut ca Bogdan Rogoz sa obtina doar 17 puncte la clasa si astfel sa cumuleza doar 44+17= 61 puncte la final de an (Manu Mihail avea deja 63  de puncte)

La Open Dan Albut, ocupant al locului 2 pana la aceasta etapa cu 48 de puncte, a obtinut la aceasta etapa doar 15 puncte, astfel ca rezultatul sau cumulat se ridica doar la 48+15= 63 de puncte, fata de cele 64 puncte ale lui Mihai Manuil.  

26.10.2014 ora 08:45

In schimb Mihai Plesa initial (inainte de ultima etapa) cu doar 45 puncte la Open, cumuland 20 de puncte la ultima etapa il devanseaza pe Mihai Manuil cu un punct.

Cu rezultate detaliate vom venii in urmatoarele ore.

Comisia Nationala de Slalom Paralel a FRAS.

Cea de-a cincea etapa, si ultima din calendar, a Campionatului National de Slalom Paralel, programata initial pe 11.10.2014 se decaleaza pe data de 25.10.2014.

Comisia Nationala de Slalom Paralel.

Copyright © 2014-2022 www.slalomparalel.rallymax.ro

Toate drepturile rezervate.